Tarot za ljubav

Mnogo je nas u nesretnim vezama ili smo usamljeni tako da se tarot za ljubav najčešće otvara ili, kako ga neki traže kao besplatni ljubavni tarot što često i mogu naći.
Ne razmišljamo mnogo o istini već o našim željama kad je u pitanju ljubav i tu dolazi do nesporazuma kod tarot majstora i osoba koje postavljaju pitanja.
Što je u svari besplatni ljubavni tarot? Pa to je kada vam netko od poznanika tko poznaje tarot otvara karte. Neće vam sigurno tarot majstori s vrhunskim znanjem koji cijene svoj dar i uloženu energiju besplatno tumačiti tarot, kao što vas niti doktor kada ste bolesni neće besplatno liječiti.
Ljubav obuhvaća široko područje te savjeti za ljubav iz tarota vrijede zlata ako ih dobijete od osoba s darom proricanja ili ako imate sreću da vam se na putu nađu vidovnjaci ili da se vi njima nađete na putu. Isot važo i za stručne astrologe s obzirom da je astrologija preširoko područje za laike i proučava se godinama.
Kada tražite tarot otvaranje na ljubav pripremite se i na ono što nikako ne želite čuti. Budite iskreni prema samima sebi da bi dobili istinite odgovore i prihvatili ih takvi kakvi jesu.
Uzgred, ne postoji ljubavni tarot već otvaranje tarota na ljubav kao što se otvara na bilo koje drugo pitanje, dakle, to je u neku ruku neispravan izraz.
Savjeti za ljubav i ljubavne veze vrijedni su uloženog, jer vam mogu spasiti vezu, dovesti ljubav u život ako ste usamljeni ili čak, ako ste u kontaktu s vidovnjakom, vratiti voljenu osobu s kojom više niste u ljubavnoj vezi.
Zaključak:
Česte su ljubavi u kojima su stvari jako nerazjašnjene i neizvjesne te takve ljubavne veze imaju tendenciju da se vrte u krug i traju jako dugo. Kada osoba u takvoj vezi postavi pitanje, občno je veoma konfuzna i teško prihvaća komunikaciju s tarot majstorom te veoma suzdržano šuti i očekuje čudesan odgovor iz karata za ljubav, ali to ne dobije u većini slučajeva, jer je za takve veze potrebna analiza i osežniji uvid u situaciju u koj se osoba nalazila prije i u kojoj se sada nalazi. Onome tko postavlja pitanja za ljubavni tarot veoma je teško shvatiti da odgovori nisu  DA i NE već da je tumačenje tarota sagledanje prošlosti, sadašnjosti, pa tek onda budućnosti. Tada dolazi odgovor, a s njim i savjet za veze, brakove, odnose što se tiče ljubavi.
Tarot funkcionira na jedan način, a čovjek na drugi i tko to shvati, uhvatio je bit tarota, bilo da se gleda na financije, zdravlje, ljubav ili nešto treće.