Pitaj ljubavni tarot

Tarot za ljubav uvijek ima u pozadini nešto dublje a ne samo  pitanje. Samo tumačenja može biti specifično i teško, ali i vrlo jednostavno. Kako je sam po sebi specifičan zbog svoje teme, tako se na njega majstori tarota obraćaju posebnu pažnju. Ne zato što je najzahtjevniji već što je najviše pitanja za ljubav i ljubavne savjete za veze i brakove. Ono što je većini na prvom mjestu jeste ljubav, pa je zato i najčešće tumačenje ljubavnog tarota.
Bilo koji špil može poslužiti da se iz njega dobije odgovor i putokaz ako ni sami ne znamo što je najbolje u određenom trenutku za nas.Nekako se najmanje oslanjamo na sebe, tražimo okolo, a odgovor je uvijek u nama i tarot vam samo ukazuje na taj odgovor.

Onaj koji vrši divinaciju iz karata kad otvara ljubavni tarot doista mora imati nadahnuće, intuiciju i dar za uvid kako u Velike tako i Male arkane s obzirom da je to cjelovit tarot, a ne kako neki uzimaju samo Velike arkane za proricanje na ljubav ili bilo što drugo.
Njačešća pitanja su za brakove, veze, tarot tumačenja za prekide ljubavnih veza i slično. Tu su karte veoma precizne ako su u rukama najboljih tarot majstora. Uz to ćete uvijek dobiti i besplatni tarot savjet na ljubavno pitanje.