Ljubavni tarot, čitanje tarot karata

Ljubavni tarot

Tarot je pun odgovora na vaše najdublje i najviše osobna pitanja - o ljubavi: ljubavni tarot, kompatibilnost financijski uspjeh i bilo kojem drugom području svog života. U stvari, neki ljudi temeljiti svoje cijeli sustav vjerovanja o arhetipskim slikama tarot karata.

Počet ćemo s nekoliko osnovnih, za one od vas koji su novi u tarot svijetu. Špil karata je podijeljen u dva glavna dijela: Velike Arkana (ponekad se nazivaju adut), i Mala Arkana. Tradicionalno, glavna Arkana karte imaju slike na njima, dok je kod špila Mala Arkana malo drugačije, ne za razliku od naših suvremenih igraćih karata. U stvari, špil karata je velik dio isti kao i Mala Arkana Tarot, sa samo nekoliko suptilnih promjena.

Postoje četiri arkanđela u tarot karatama. Oni su sadržani na Ljubavnik kartici, u umjerenosti kartice, vrag kartice i sudnji dan kartice. Ove snažne anđeoske nazočnosti su došli pomoći voditi vas kroz tarot - i kroz svoj život.

Raphael
Prva kartica u velike arkane s anđeoskim prisutnost je kartica VI, Ljubitelji. Te značajke Arkanđela Rafaela (iscjelitelj Boga) koji nadzire dvije figure na slici se pridruže zajedno u jedinstvu. Raphael daje smjernice za slijepe, bolesne, ozdravljenja umjetnosti, putnika, i naravno, ljubitelje. Dok Ljubavnik kartice često ukazuje na romantiku, njegov glavni smisao je da ima izbor. Poziv na Rafaela kada ste se bave nekom vrstom odluke život mijenja, da li je evolucija na nešto drugo, ili iskušenja u svom životu koji treba izbjegavati. On može pružiti odgovarajuće smjernice.

Gabriel

Zatim dolazimo do Gabriela. To arhanđelsko biće na broj tarot kartice XIV, umjerenost. Gabriel se zove Silni Bog, te je glasnik proročanstva, snova, uskrsnuća i objave. Umjerenost kartice privlači vašu pažnju donosi ravnotežu u stvari u svom životu, a čuti poruke koje su vam poslane od anđela. Gabriel je bio glasnik Božji, i donosi poruku ovdje, podsjećajući vas da sve treba biti kaljeno i uravnotežen. Tražite Gabriel je vodstvo kada je potrebno malo strpljenja tijekom teškog razdoblja u vašem životu, tako da se ne okreću za rukovanje izazov u nepotrebnu dramu.

Vatra

Onda smo došli na karticu koja ne može biti posebno ugodna za vas za pogledati, a može čak i šokirati te kada se pojavi u tarot čitanju. Ali kako ga razumjeti, vidjet ćete da nije tako strašno kao što se prvi put moglo pojaviti. Iako je glavni lik na broj kartice XV, Vrag, izgleda prilično intenzivan, stvarni smisao kartice je sve o razbijanju lanaca koji vas vežu u svom svakodnevnom životu. Uriel je arhanđeo ovdje. Uriel je vatra od Boga, te u tom slučaju on donosi čišćenje vatru otkloniti ono što je vam ograničava iz svog života, tako da nakon što se jednom krene naprijed. Kada ste suočeni sa zastrašujućom situacijom, poziv na Uriela. On je ovdje za vas kada ste spremni suočiti svoje strahove, ili trebate osloboditi od ograničavajućeg stanja.

Michael

Posljednji karticu u velike arkane koja ima anđela na njemu je kartica XX, Sudnji. Ovdje arhanđeo Michael. On je branitelj Boga, i Anđeo mrtvih. To je bio njegov posao proširiti dolje njegov moćni mač, tako da su izgubljene duše mogu pronaći svoj put do neba - a to uskrsnuće je jasno naznačeno u slikama na Sudnji karticu. Kada se ova kartica dolazi k vama, to donosi vam poruku da je vrijeme da se oprostimo i početi ispočetka, vrijeme je da prihvatimo evoluciju neke vrste. Pitajte Michaela poslati dolje mač, pomoći da napravite transformaciju iz onoga što je stara i bez ukusa, tako da možete prihvatiti novost koja čeka za vas.

Svijet


Postoji jedna konačna velike arkane kartica koja ima sve četiri arhanđela na njemu, i to je kartica XXI: The World. Tarot kartice kao svijet ima jednog anđela u svakom kutu, za razliku od ostatka glavnih Arkana anđela tarot karata. Međutim, ako se bliži pogled na vaše Mala Arkana kartice, vidjet ćete naznake anđela i tamo. Ponekad su prikriveni malo, a vi ćete morati pažljivo gledati na njih, ali oni su tu, a oni uvijek predstavljaju božanske glasnike u svakom tarot čitanja.